Monday, February 9, 2009

rounders+malam semurni lebaran persatuan mahasiswa islam.

salam..emmm.lme gler x post cte kat blog...ni mai ceq nak post..hehe...
sepanjang hari ni aku xwat pe pun...stay kat bilik je...study utk test dr pala sok..tp selamatla ika dtg bilik temankan study..mkn pun sme2..thanks ika....tgh study ptg td tbe2 paan n misya msj ajak men rounders...aku pun mla2 xnak g bkn pe..jauh nak jln g ik..disebabkan rse teruja nek men..kre on je nak men rounders...diorg pun g a cri kayu n bola rounders kat tesco sg dua..tp aku xikot pun cz biar r diorg g...lbuh kurg dlm kul 6 game pun stat..ktorg pun divide la group..aku group nan huwaida,aifa,izan n aku..group satu g paan,misya,diana n dai..fuhhhh mmg gler2 r pukulan n rembatan ktorg....msing menunujukkan kecekapan masing2...haha..seperti yg dijangkakan group aku jd juara....hahaha....tp sedih r group satu g cz ditewaskan oleh kmi..kne buli je diorg ...(jgn mrah r)...hehe...abis men kmi blek nak dkat mgrib...abisla cte pasal men rounders ni...hehe..
mlm lak aku diinvite g malam semurni lebaran ajuran persatuan mahasiswa islam..1st 2 aku x nak g cz sok ada exam...tp ble difikirkan cz i2 pun majlis ilmu...emmmmm..wateverla...gpun aku x g sorg..aku g ngan ika...tp x pe sahabat2 pun bnyak je kat majlis 2....gpun leh mkn free....tp yg paling bes time cabutan bertuah meja aku bertuah..so aku g r amik hemper kat pentas..tp meja aku bernasib baik cz ade 4 org je..cz 4 org lgi da blek...bkn rezeki diorg kot...dlm hemper 2 ade bnyak makanan..so aku divide ngan ahli meja aku 2....kre stok makanan kat bilik aku bnyakkla gak..hehe...bleh dikatakan bes la program yg dianjurkan pmi ni...ok je..org yg dtg pun dikalangan warga kampus...org cina n india pun ade..sesuaila ngan tema majlis 2..hehehe....klah sok ade test aku kne tdoq awal..if x tdo aku pening sok...huhu...ok sume..c u again.....zzzzzzzzzz.....

3 comments:

bisKuT said...

nk hmper gak..huhu

bisKuT said...

nk hmper gak..huhu

Anonymous said...

wah..we can win actually but dont want to show our skill lor..p
just low profile..heheh