Friday, February 6, 2009

...gurney+prangin+........

..kemarin merupakan ari yang giler buat aku...tp boleh dikatakan bes jugak...aku,ana,firato n azanto telah merancang hendak kuar ronda2....akhirya kmi sepakat ingin membuat lawatan ke gurney plaza n prangin...akhirnya selepas selesai lab kul 3 aku ngan diorg bertolak ke destinasi yg dituju...tmpat lawatan kmi yg pertama ialah prangin....berjalan2 dlm prangin mengambil masa dlm 2 n 3 jam.....masing2 sibuk nak beli kasut...azanto plak sibuk nak membeli beg...tp cantek gak la...paan lak beli bju kat kdai aunti cina mna ntah...aifa plak...emmmm..aku lpa lak dia beli pa...hehehe....akhirnya setelah selesai semua kmi bertolak ke gurney.....memandangkan perut sudah terasa lapar kmi singgah ke futkot gurney utk memulun sekejap....pas abis makan kmi semua ronda2 dlm gurney 2...masing2 sibuk hendak membeli keperluan masing...kmi sempat jgak singgah kat mph bookstore )fuhhhhhhh....tp aku x beli pun...huhu...kalo aku belipun msti x sempat nak bca cz serie pertama twilight n yang 2nd the moon pun aku x abis bca g...so x beli....if ika dgr ni msti dia excited suh aku beli....memandangkan kedai2 dlm gurney pun da nak 22tup n tiket wayang kmi kul 12 tgh mlm..kmi semua p minum ice blended kat kopi bean dlu......dlm 2 jam kot lepak kat situ.pas 2 nak dekat kul 12 kmi g nek atas nak masuk wayang..tp sbnrnya b4 ni aku da tgk da underworld3...tp disebabkan kwn2 aku nak tgk cte 2...aku pun layan....pas abis wayang kmi pun bertolak blek usm.......zassssssssssssssss.............

10 comments:

neNeK keBaYan said...

underworld?sy dh tgk..mngis..huhu..pelik kn?

anilrah said...

bape kali ko nampak aku smlm? nape aku x nampak korg lgsg b4 2.

marsitah said...

yda..sedih ka cta 2..mcm x sedih pun..pelik2

tp siankan pmpuan 2.jhat tol pak dia 2...tp nti ade underworld4 lak kan..hehe

marsitah said...

npak tme ko 2 run eskelator 2...hehe....b4 2 xnmpak ko pn..gpun ktorg dtg da lwat da..hehe..semlm g tgk cte pe???

Anonymous said...

pelik..cmn la leh nangis tgk cter undeworld 2..huhu

neNeK keBaYan said...

sape anonymous ni?anda semua tak betui2 menghayati cinta. so sebab tu korang tak nangis. haha. :P

marsitah said...

aik cinta???alang2 sebut pasal cinta..cinta ngan sapa ek..hehe

marsitah said...

aik cinta???alang2 sebut pasal cinta..cinta ngan sapa ek..hehe

anilrah said...

aku tgk pink panther. best la cte 2. hahaha

Anonymous said...

salam..
ala...
pg perangin x ajak kami jgak...


from..
ashmir