Monday, February 16, 2009

merapu.....

salam...

time aku post blog ni jam sudah menunjukkan jam 3 pg...huhhhh...catat sejarah aku x tdo g..
ini adalah disebabkan fyp...xske aku...sambil mkn kek yg diberi oleh murni n minum air panas.
sambil i2 aku menikmati permandangan malam dri cermin tingkap bilik aku..keadaan sungguh sunyi n gelap...akhirnya kamus spanish aku sudahpun terbeli...aku ngan shaq g beli kat quensbay..so sngla sikit aku nak g kelas spain esok..hehe..ari ni agak penat bg aku....td ptg shaq dtg bilik aku tumpang tdoq jap...aku pun tumpang sekaki tdoq gak....hehe....tdkan masa tdoq...aku mimpi...aku mimpi arwah tok wan aku.....huhuhu..aku rindu gler kat arwah tok wan aku n maktok aku....semoga ALLAH S.W.T. mencucuri roh mereka..amin...sebenarnya da setahun tokwan aku meninggalkan cucu kesayangannya ini...emmmm xnakla cte pasal ni..nti aku sedih.....nk cte pasal pe ek mlm2 buta ni..korg nk cte epe???cte doraemon???...gosip????...
...xyahla korg...aku mlsla nak cte... pe aku merepek ni...xpela aku nak tdo da ni...ngantok gler da ni...nite..zzzzzzz....

3 comments:

sri murni mashudi said...

masyi sedap x kek 2???

bisKuT said...

nk gak~

marsitah said...

murni...sedap kek murni 2..tq..hehe.
bekas dia mlm ni kmi kasi ek..hehe..yda nak kek ek...da abisla .hehe..