Wednesday, May 27, 2009





salam...emmmmm

da lama x menulis kat blog ni...bkn pe,cme aku agak buzy sikit skang ni....mcm2 bnda kne bt kat rumah ni..huhu...da jadi mcm org gaji plak..tp x pe aku buat semua tu ikhlas...bru2 ni dpt twaran sambung master by coursework kat usm lgi....dua tiga kali gak pkir, lastly sambung je lah cz satu tahun je...yg selalu aku pikir sgt smaada aku nak tukar coursework ke research..tp las aku pikir baik aku wat coursework...emmmm..2 julai ni da kne daftar....akhirnya dpt gak aku kembali ke usm..



disini aku nak ucapkan selamat hari lahir kepada ayah aku..if ayah bca blog kakak jgn marah ek akak ltak gmbar ayah..hehe...satu g tahniah diatas penganugerahan itu....

8 comments:

bisKuT said...

mashii..ayah mashi dpt angrah pe?
datuk ek?
wah jd anak datuk ni..heee

marsitah said...

amboi yda....bkn datuklah..x sampaipun datuk..kan da salah pham..hehe...dpt pingat darjah kepahlawanan...dpt bentara...x bpe pham sebenarnya...hehe...jgn salah pham ek...bygkankan kalo kmi anak datuk..perghhhh meletup beb..ahaks....

kak seRn said...

salam marshi..

wah, dh dpt offer master ek? congrats ya..
jumpe kt usm nt. eh time regster nt, akk ade kt umah la. hehe...

welcme back to USM, huahuahua...

kak seRn said...

salam marshi..

wah, dh dpt offer master ek? congrats ya..
jumpe kt usm nt. eh time regster nt, akk ade kt umah la. hehe...

welcme back to USM, huahuahua...

marsitah said...

to kak cern..

yup...alhadulillah akhirnya dpt sabung g..hehe....back 2 usm...
kak sern blek ek...neway jmpa g kat us nti...hehe...

StingRay said...

semalam ultraman bagi pangkat panglima kat aku...


tgh kompius nak kerja mana dengan pangkat tu.

marsitah said...

yaka...aku rsa ultraman 2 x layak nk bkerja n aku rsa dia x berdaftar dgn sirim.....ahaks...

Nooreena said...

Selamat kembali ke USM nanti! ;)