Monday, November 9, 2009

SURVIVAL XPDC MAR-AH HASIZU...

Assalamu'alaikum...

Kami HALUANSISWA Zon Utara (Perempuan) akan mengadakan:


Butiran Program:

Tarikh: 7-9 Disember 2009

Tempat: Kem Rekreasi & Motivasi Wang Mu, Perlis.

Yuran Penyertaan: RM15 sahaja


Tema:

“Towards Being Mukminah Muslehah”


Sasaran:

Terbuka kepada semua pelajar IPT khususnya IPT Zon Utara (perempuan sahaja) . Sangat dialu-alukan juga wanita yang sudah berumah tangga yang berhajat menyertai XPDC ini. Penyertaan adalah terhad kepada 50 orang sahaja. Daftar segera!


Syarat-syarat:

Tidak mempunyai masalah kesihatan yang boleh memudaratkan peserta semasa XPDC djalankan.


Barang-barang keperluan:

  1. Pakaian riadhah yang mencukupi
  2. Pakaian solat
  3. Torch Light
  4. Alatan mandi
  5. Baju sejuk
  6. Selipar tandas
  7. Kain Batik dua pasang
  8. Alat tulis
  9. Al-Quran dan Ma’thurat
  10. Sudu dan cawan
  11. Air mineral botol besar


Dikendalikan oleh:

  • Kem Komanden Cikgu Mohd Abdoh Zainal Abidin
  • Pengisian oleh Cikgu Azmi Bahari


Orientasi program:

Program akan berbentuk aktiviti lasak (outdoor, pengisian, dan LDK) dan akiviiti kecergasan fizikal.


Cara mendaftar:

Hantarkan nama, nombor kad pengenalan dan nombor telefon anda kehasizu.utara@gmail.com atau SMS ke talian 0134662698


Cara untuk ke tempat program:

Ambil bas turun di kangar, AJK pengangkutan akan bawa peserta ke MATRI.


Tentatif:
semua peserta dikehendaki berada di MATRI selewat-lewatnya jam 9.00 pagi.

4 comments:

naemy said...

salam..kaknaemy pon leh join jugak kan??kaknaemy mmg dok perlis skrg..marsitah join x??

marsitah said...

salam..

kak naemy nak join bleh je..marsitah pun join gak..hehe..nk join bgi ja nma kat no yg tertera 2.bgi ja msj kat no 2.xpun bgi kat marsitah pun xpa....dialu2kan....hehe..btol gak ikak naemy kan skang keja kat perlis,..hehe...

Putra Al-Maliki said...

kalau lelaki boleh join, saya nak join.. =)

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

marsitah said...

program ni dikhususkan utk permpuan jer..hehe..

papepun info lawatilah blog haluan ok...:)