Monday, March 30, 2009

DR PALA OH DR PALA...

SALAM..

ari ni kul 9pg td aku ade exam...exam ZMT 335-PHYSIC OF RADIOTHERAPY AND NUCLEAR MEDICINE....sebenarnya exam kteorg diawalkan cz dr pala da nak blek ke india...so nk x nk sme bdak fizik perubatan termasuk budak2 master terpaksa wat gak exam..perasaan aku tyme jwb exam td toksah duk ckp la....serabut beb...aku xtaw la nak kta pa....aku pakai redah je jwb..bak kata nadia af? redah jer....mcm2 aku berfikir dlm dewan peperiksaan td...satu g da la exam kul 9 pg...ngantuk jer aku ni..siap aku tdo 30 minit....lgi satu yg buat aku semak otak...ade s2dent master sorg ni duk asyik buat bising jer..ashik2 pngil dr pala p kat meja dia...siap duk tnya dr pala lgi...if x thu 2 hentam je lah...ni kan exam mna leh tnya2...tol x???pas abis exam aku terus singgah kat bilik izan..lepak2.......mkn kat citu...pas ni yg menunggu aku lak test dr eid,test oral spain...huhu....tp nsib bek la fyp dilambatkan tarikh penghantaran dia 15 hb ni...ok2 jer...
ckp pasal dr pala..selepas ni aku n bdak klas msti rindu kat dia..kteorg sume akan dipisahkan dgn dr pala melalui lautan hindi...dr pala bes weh...dialah yg paling memahami kteorg...oh dr pala jasamu dikenang..kau tetap dihati walopun dipisahkan oleh lautan hindi...hehe...

2 comments:

nooreena said...

Akak juga akan merindui Dr Pala. Dia sangat memahami pelajar dan cuba sedaya upaya untuk memberi penjelasan yang termudah untuk setiap teori.

Hm.. lepas ni tak tahu la siapa yang akan ganti. :(

marsitah said...

2 pasal kak erina..susah dpt mcm dr pala ni..sgt memahami...