Wednesday, April 22, 2009

saje-saje...

...salam....

skang ni da kul 4 pg...awalnya aku bgn....cba teka sebab apa aku bgn awal???emmmmm..
sbnarnya td aku tdo awal...kul 12 da tdo...tbe2 terbgn plak...da x ngantok aku pun bgnla...smbil surf tenet..aku sempat menjenguk blog ukhti husna..dlm blog dia,dia flash blek tg PRK bru2 ni..papepun ProM tetap dihati aku...ahakssss.....skang ni saf pimpinan PMI da ditukar..hope yg bru ni dpt menjalankan amanah yg diberi dgn bertanggungjawab dan ikhlas...td aku jmpa shakila..dia dgn syawal..rapat betul dpa berdua 2...msti cik syakila kita sdg menurunkan ilmu kat si adik kita 2..mksud aku bendahari bru pmi si adik 2...syakila 2 bendahari senior..tp aku sempat lgi usik cik kela kita bahawa tmpat dia sudah dganti..hehe....neway ko is da bes syakila...sori la duk mention2 nme ko lak dlm blog ni..naseb ko la..hehe..aku tau ko tgh siapkan tesis ko..sabar ye cik kela...Allah s.w.t bersama org yg sabar..tbe2 je aku ckp pasal cik kela..ntahla...da nak abis blaja ni mcm sedih la lak nak tglkan kwn2...nak tglkan cik kela kita.dia selalu je melayan sume kerenah kwn2 dia,termasuk aku ni yang bnyak kerenah..sanggup mendengar segala luahan aku..aku ni kdg2 mengutuk gak pmi tyme dia jd bendahari walaupun aku pun club 2 gak.tp dia layan jer.bkn aku mengutuk tp bgi komen..panas je if cik kela dgr..hehe...u are my good frenz...kmu sgtlah baik cik kela...semua kwn2 sy sgt baik....emmmmmm....sedih lplak...hukhukhuk..xpelah nak sambung studi...zasssssss.....

2 comments:

nooreena said...

Salam. Marsitah, rajin ya jalan-jalan blog orang. Hehe. Rindunya nak duk satu rumah macam dulu.. Huk! >.<

nini said...

=) proM supporter??
hmm..i do support Islam