Thursday, January 29, 2009

..hari yang bosan.......

salam sume....
nampaknya ramai kwn2 aku yn x on9 time2 cti ni..aku sorg ja yg duk ss sendiri..
sebut pasal bosan ni.kat umah aku skang ni musim hujan 2 yg rsa bosan 2.. ......aku sbnqnya bosan gler r kat umah..da la satu fmily xde kat umah..
ayah aku pg2 bta da kuar da..mak pun sme gak..yg adik aku pun 2 kali lima gak...abg pun da sibuk keje gak.da la tyme pg td aku kuar g beli nasik lemak da abis..huhu..kebulur aku..last2 beli bihun goreng jer.....yg tgl kat umah adik aku yg leleaki sorg ni jer...tp xkan r aku nak kwn dia kot...da la x matured g...last2 layan tenet je keja aku dgn study sikit..study laser ngan nuclear medicine..huhhhh...td ada galk la aku bmsj2 dgn bespren aku tyme sek men dlu...ilang sikit bosan aku ni...nk msj sorg bdak 2 dia buat bo layan je kat aku..maybe dia x nak terleka kot..xpe2...asalkan dia hepi...bru2 ni aku g tgk wayang dgn adik aku,tgk cte underworld3..kira bes gak la cte 2..hero pun bleh tahan gak la..cte tg vampire..tp yg x bes 2 heroin dia mati..sedih la gak...tp cte ni nti ada kesinambungan dia..huhhhhhhhh...Ari ahad ni aku blek kampus kot..terasa rindu lak kat penang...rindu kat coursemate aku..kat partner fyp aku..rindu kat romate aku...rindu kat kwn2 halaqat aku...tp yg paling rindu kat membe2 kelas sepanyol aku...kat sir omar rodriguez...hehe...papepun x sabar nak blek penang...bye....

2 comments:

aiSkriM sodA~ said...

mashi..bl nk blk pnang?

anilrah said...

ni mashi ke?konpius ni